Produktet har blitt lagt til i handlekurven din

YalphaLomega

Vårt navn er YalphaLomega som står for Yousef og Louise. Vi arbeider fra først til sist med personlig trening og coacher både konkurranseutøvere og vanlige mosjonister. YalphaLomega henvender seg til alle aldersgrupper fordi oppleggene tilpasses individuelt etter deres mål og forutsetninger. Vi tar også sikte på å skreddersy oppleggene etter deres hverdag.

Vårt mål som coacher og personlige trenere er selvsagt at dere skal nå målene deres. Om det er vektredusering, muskeløkning eller bare å oppnå et bedre velbefinnende skal vi sammen nå dit. Med vår hjelp kan vi sette opp hovedmål og legge inn delmål under reisens gang for å holde liv i motivasjonen!

Sammen med deg vil vi finne en balanse mellom kosthold og trening, men det viktigste av alt er at dere kjenner glede og utvikling! De grunnleggende aspektene som vi tror inderlig på og jobber mye med er nettopp den mentale treningen, motivasjonen, følelsen og selvtilliten. På grunn av egen erfaring med tøffe treningsdietter kan vi sette oss inn i deres situasjon og ha forståelse for vanskelige dager når man begynner å tvile på seg selv. Det er da vi er her for dere! Vi vil hjelpe dere gjennom denne motgangen og sammen snu den til medgang. Enten det handler om å gå ned i vekt eller opp i vekt, vet vi hvordan vi skal hjelpe deg.

Årsaken til at vi med selvsikkerhet kan si at vi faktisk kan gjøre en forskjell, er at vi har gjort det selv!

Ingenting i livet er gratis, det gjelder å jobbe hardt for sine drømmer.

Vi tror på kontinuitet, kreativitet, sult og vilje. Vi er ikke her for å hjelpe deg med å løse dine problemer, vi er her for å fremkalle den styrken og det potensialet du bærer inne i deg. Med hjelp av oss skal du i fremtiden kunne håndtere problemene dine selv. Vårt mål er å se til at du blir en bedre versjon av deg selv! Hvis du føler at du vil utfordre deg selv for å utvikle deg, nøl ikke! Ta kontakt med oss, vi er i ditt hjørne!

"Don't wish it was easier wish you were better. Don't wish for less problems wish for more skills. Don't wish for less challenge wish for more wisdom"

- Jim Rohn

www.yalphalomega.com

 

Produkter
Svenska Norsk Dansk