Produktet har blitt lagt til i handlekurven din

HVORDAN BRUKER MAN EN WAIST TRAINER?

Når du bestiller din waist trainer fra oss ber vi om at du ser størrelsesveiledningen. Størrelsene er veldig små! Hvis du ikke har tilgang til målebånd, så velg 1 størrelse større enn du normalt bruker.

Første gang du tester waist trainer kan det kjennes litt annerledes og ubehagelig ut. Det kan ta noen uker før du og kroppen din har vendt seg til følelsen. De første ukene du bruker korsettet kan du begynne i det små, bruk korsett 2-4 timer per dag. Så snart du begynner å føle deg komfortabel, kan du legge til en time eller to, og når det føles godt og behagelig, kan du bruke treningskorsettet hele dagen (8-12 timer).

Begynn med å bruke din waist trainer på det ytterste øyet. Stram magen sterkt og knepp nedenfra og opp. Bruk den når som helst i løpet av dagen. Når korsettet blir litt utvidet kan du deretter gå videre til neste øye som gjør korsettet enda mindre. Når du merker at waist trainer begynner å føle seg altfor komfortabel og ikke så stramt, er det på tide å benytte en mindre størrelse som en del av waist training prosessen.

Håndvask treningskorsettet med jevne mellomrom i kaldt vann og heng den på et tau for tørking.

 

Produkter
Svenska Norsk Dansk