Produktet har blitt lagt til i handlekurven din

SLIK FUNGERER WAIST TRAINING

Du utfører waist training ved å være iført midjetrener som er lett å ta på i hverdagen din. Den kan brukes på treningssenteret, på byen, på kontoret eller når som helst i løpet av dagen. Når du bruker din midjetrener skaper den komprimering som gjør at varmen øker i området den dekker, som igjen gjør at du svetter mer. Denne prosessen bidrar til at gifter og forurensinger slipper ut gjennom huden samtidig som du mobiliserer fettcellene.

Du får umiddelbart en mye bedre holdning ved at den styrker korsryggen og holdningen. Perfekt om du arbeider sittende eller bare vil rette opp holdningen din. Den er effektiv mot ryggproblemer fordi den avlaster og holder varmen, og den er et bra redskap ved rehabilitering. Du minimerer til og med risikoen for skader under trening når du bruker din waist trainer.

Mange benytter korsettet under sine vanlige klær for å få en flottere figur da den former midjen direkte og framhever den flotte figuren. Under neste fane kan du se eksempelbilder på ekte resultater.

For sunne resultater over tid anbefaler vi at du kombinerer din waist training med trening og et godt kosthold. Når du kjøper din waist trainer hos oss får du et kostholds- & treningsskjerma som blir tilpasset ulike nivåer med på kjøpet.

Klikk her for å se før og etter bilder!

Produkter
Svenska Norsk Dansk